La nostra cuina

La nostra proposta gastronòmica té com a mirall la cuina catalana, una cuina naturalment mediterrània, hereva d'una tradició arrelada a la terra... i al mar. Una cuina emmarcada en un paisatge d'hortes i muntanyes, de ports i de platges.

La nostra cuina busca l'autenticitat, sense artificis innecessaris.

Els nostres plats en guisen a foc lent i partim gairebé sempre de les quatre salses bàsiques i definidores de la identitat de la cuina catalana: la picada, el sofregit, la samfaina i l'allioli. Aquestes salses s'incorporen a plats molt diversos i es poden combinar amb un gran nombre d'ingredients i preparacions, i tenen una increïble capacitat de multiplicar les receptes.

Nosaltres no ens podem estar d'afegir-hi el xató, una salsa ben penedesenca.

Cuinem com ens van ensenyar les nostres àvies (no volem ser masclistes, però les coses eren com eren...) i repetim moltes de les seves receptes, des de la vedella amb suc als cargols amb botifarra i cansalada, passant per unes favetes ofegades o unes galtes de porc rostides, i els macarrons amb samfaina o amb moixernons, la sípia amb mandonguilles i el llobarro al forn.

I com que ho vam veure així a la nostra cuina hi predominen cassoles i greixoneres que, a poc a poc i tot fent xup-xup, ens permetem fer uns plats autèntics i saborosos.

I en relació als productes prioritzem, per damunt de tot, la proximitat. A la nostra carta i als nostres menús, no hi falten els embotits, la botifarra i els formatges de La Llacuna, la fruita i verdures de les Hortes, els carquinyolis de Sant Quintí i els vins de la Vall Mediona-Riudebitlles