Maridatge d’hivern amb Celler Pasanau 15 Març

El Celler Pasanau (La Morera de Montsant), fundat l'any 1995, centra els seus  objectius en dos conceptes: que els seus vins siguin l’expressió de les seves finques i de les múltiples característiques del municipi de La Morera de Montsant, el més extens i amb més gran desnivell i diferents tipus de sol de la D.O.Priorat; i que a cada nova collita s'apliquin les experiències dels anys anteriors i els resultats del desenvolupament de noves tècniques de cultiu i elaboració.

 

MENÚ DEGUSTACIÓ-MARIDATGE

Cors de carxofa amb brandada de bacallà i ous de salmó
Blanc Pasanau, garnatxa blanca

Caneló cruixent d’hummus de calçots amb la seva salsa
Ceps Nous, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah

Arròs de cap i pota de porc
La Planeta, Cabernet Sauvignon

Filet de vedella a la brasa amb parmentier de patata i tòfona negra
Vells costers, Carinyena, Cabernet Sauvignon i garnatxa

Tatin de poma amb gelat de vainilla

Vi de postres Pasanau.

Preu: 35€

DIJOUS 15 DE MARÇ, a les 21h