El Celler Pasanau (La Morera de Montsant), fundat l'any 1995, centra els seus objectius en dos conceptes: que els seus vins siguin l’expressió de les seves finques i de les múltiples característiques del municipi de La Morera de Montsant, el més extens i amb més gran desnivell i diferents tipus de sol de la D.O.Priorat; i que a cada nova collita s'apliquin les experiències dels anys anteriors i els resultats del desenvolupament de noves tècniques de cultiu i elaboració.
MENÚ DEGUSTACIÓ-MARIDATGE
Cors de carxofa amb brandada de bacallà i ous de salmó
Blanc Pasanau, garnatxa blanca
Caneló cruixent d’hummus de calçots amb la seva salsa
Ceps Nous, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah
Arròs de cap i pota de porc
La Planeta, Cabernet Sauvignon
Filet de vedella a la brasa amb parmentier de patata i tòfona negra
Vells costers, Carinyena, Cabernet Sauvignon i garnatxa
Tatin de poma amb gelat de vainilla
Vi de postres Pasanau.
Preu: 35€