Aquest celler, situat a Sant Joan de Mediona, ofereix els seus vins des del 2012, després d’uns anys de treball experimental, una vegada recuperada a la Masia Can Vich la tradició d’elaborar vi. Dins de cada ampolla no hi ha "tancat" només un vi, sinó un territori, una manera de viure, una gent, un saber fer que ha anat passant de generació en generació, i sobretot moltes il·lusions.
Tot això és el que intenten transmetre, amb respecte i humilitat, des la vinya fins a l’elaboració del vi.
MENÚ DEGUSTACIÓ-MARIDATGE
Aperitiu de xips gruixudes, amb piparres, olives farcides i musclos
Vermut de Parellada reposat en bota un any i mig
Canelons de moniato, moixernons i cansalada amb beixamel de parmesà
Blanc Chardonay 2016 fermentat en bóta
Tàrtar de llagostins, alvocat i magrana
Escumós Parellada 2015
Cua de bou estofada
Negre Cabernet Sauvignon 2015
Flam de torró d’Agramunt
Vi dolç de raïm sobremadurat i vi ranci, parellada, chardonay i macabeu